close
Cronică

O lebădă a murit de tristețe, după ce câțiva adolescenți i-au zdrobit cu cărămizi oulăle din cuib

timpul.md

O lebădă a fost găsită moartă lângă cuibul distrus, după ce câțiva adolescenți i-au zdrobit cu cărămizi oulăle și i-au ucis puii nenăscuți. Pasărea ar fi murit de tristețe. Zile la rând, nu s-ar fi despărțit de ceea ce a rămas din cele șase ouă pe care le clocea.

Un grup de adolescenți au ucis pe puii nenăscuți după ce au aruncat cu pietre și cărămizi în oulăle aflate în cuib, notează Daily Mail. Scenele s-au petrecut luna trecută, în Manchester, iar imaginile triste au devenit rapid virale pe internet.

Mama lebădă a fost găsită moartă la începutul acestei săptămâni, nu la mult timp după ce tatăl lebădă a dispărut, mai scrie sursa citată. Tinerii au fost observați aruncând pietre și cărămizi în cuibul lebedelor de-a lungul canalului Manchester din Kearsley.

Martorii au spus că adolescenții urmăreau insula în care lebedele au făcut un cuib și au distrus intenționat ouăle.

Activiștii faunei sălbatice, care monitorizau lebedele, au declarat că s-au pierdut mai multe ouă în ultimele săptămâni, căci în zonă sunt mai multe cuiburi.

Imaginile de-o durere infinită au emoționat o lume întreagă!

(timpul.md)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.