close
Extern

Principalele subiecte și evenimente media din perioada 8-21 aprilie 2019

Sinteză a principalelor subiecte care vor fi discutate în cadrul reuniunilor Consiliului UE din următoarele două săptămâni.

Consiliul Afaceri Externe, 8 aprilie 2019

Consiliul va discuta despre Afganistan și Parteneriatul estic. De asemenea, miniștrii afacerilor externe vor discuta despre situația din Venezuela.

Consiliul Afaceri Generale (articolul 50), 9 aprilie 2019

Miniștrii UE27 vor pregăti reuniunea extraordinară a Consiliului European (articolul 50) din 10 aprilie.

Consiliul Afaceri Generale, 9 aprilie 2019

Consiliul va discuta despre următorul cadru financiar multianual, precum și despre situația actuală în ceea ce privește statul de drept în Polonia și respectarea valorilor UE în Ungaria.

Se preconizează, de asemenea, adoptarea unor concluzii de către Consiliu privind documentul de reflecție al Comisiei intitulat „Către o Europă durabilă până în 2030”.

Reuniunea extraordinară a Consiliului European (articolul 50), 10 aprilie 2019

La 10 aprilie, șefii de stat și de guvern din UE27 se vor întâlni pentru a discuta cele mai recente evoluții legate de Brexit.

Consiliul Agricultură și Pescuit, 15 aprilie 2019

Consiliul va organiza schimburi de opinii cu privire la pachetul de reformă a PAC post-2020, O planetă curată pentru toți: o viziune strategică pe termen lung pentru o economie neutră din punctul de vedere al climei și Grupul operativ pentru Africa rurală.

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.