close
Agenda culturală

Rare Gathering – o expoziție cu schemă a lui Lupu Marius

Ce-i cu Rare Gathering ăsta? E un fel de rare caterinc(ă). O adunare de artiști care o să fie rupere. Se lasă cu expoziție, chermeză, surprize… cum ziceam, caterincă. Organizat de oamenii de casă Lupu Marius și Melania Spătaru, prietenii noștrii de ticăloșii, se vrea un eveniment cu ecou. Ei bine, ca să privim mai în detaliu, Rare Gathering | Unusual Basement Exhibition se desfășoară în primul weekend din Noiembrie și se vor pune la un loc creațiile a peste 30 de artiști, deci peste 150 de print-uri (10×15), câte 5 cu selecția fiecărui creator în parte (foto/grafică). Nice, ha?! Acu’ urmează partea șmecheră. Fiecare vizitator va avea ocazia să-și aleagă print-ul preferat ca amintire, prin rezervare în timpul expoziției. Deci, moca, să ne înțelegem!

Locația? E țâță de mâță, puță de mâț, d-astea. E tare de tot oricum. Echipa L’Atelier s-a oferit să le pună la dispoziție oamenilor ăstia atelierul lor de recondiționare mobilier și obiecte vechi, cu elemente de decor deosebite, situat în interiorul subsolului de bloc.

Și dacă tot e adunare generală, se încearcă și atingerea unui scop „suprem”, unul nobil și binevenit, până la urmă. În sala de expoziție se va găsi o cutie de donații. Fiecare cu cât poate, nu există sumă limită and shit. Toți banii strânși vor ajunge la proiectul BE KIND FOR REAL de care se ocupă Daniela Groza.

(c) Alexandra Cătană

Evenimentul este organizat în totalitate de L’Atelier și M&M – around us, fără sponsori, dar cu tot sprijinul necesar oferit de participanții la expoziție.

Bă, mai multe nu vă zic, nici nu știu, dar țineți aproape pe pagina event-ului ca să aflați mai multe. Ce știu, e că mă oftic maxim că nu pot ajunge să susțin cauza unor astfel de oameni extrem de pasionați de artă și de cultura neconvențională. Este o idee pe care o încurajez cu toată simpatia și sper să se atingă acolo niște scopuri, nu de alta, dar parcă ar fi frumos să vezi că se face și-o a doua ediție, poate și în alte orașe și care să implice cumva și alți oameni, nu știu. Așadar, București, Dimitrov, 4-5 Noiembrie, mergi acolo și culege artă.

Uite, dacă ești curios, asta-i lista cu artiștii care vor expune:

 

Organizatori: L’Atelier și M&M – around us

Cultartes este partener media al evenimentului.

Tags : L’AtelierRare Gathering | Unusual Basement Exhibition

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.