close
Sport

Reactii superbe dupa victoria Biancai Andreescu de la Indian Wells: „S-a nascut o stea!”

Twitter/ BNP Paribas Open

Victoria Biancai Andreescu de la Indian Wells a fost salutata de personalitati din lumea tenisului, dar nu numai, sportiva canadiana primind o multime de mesaje magulitoare.

Unul dintre cele mai frumoase a venit de la legendarul Rod Laver, omul cu 200 de titluri in palmares avand sperante mari in ceea ce priveste viitorul jucatoarei ce are parinti romani.

„S-a vascut o stea! Felicitari, Bianca Andreescu, esti o mare luptatoare”, a transmis Laver pe un site de socializare.

Si Genie Bouchard, considerata pana nu de mult cea mai buna tenismena din Canada, si-a felicitat conationala cu un scurt mesaj.

Nadia Comaneci, cea mai buna gimnasta din istorie, a urmarit cu sufletul la gura finala dintre Andreescu si Kerber si a laudat-o apoi pe „Bibi”.

„O finala feminina uimitoare la Indian Wells intre Angelique Kerber si Bianca Andreescu… felicitari, Bianca”, a transmis aceasta.

Unul dintre cei mai buni tenismeni canadieni in momentul de fata, Denis Shapovalov, a ramas fara cuvinte.

„Ireal… Bianca Andreescu a fost mult prea buna. Primul trofeu din multele ce vor urma. Felicitari, fata! Haide, Canada!”

Si fostul antrenor al Simonei Halep, celebrul Darren Cahill, a urmarit finala de la Indian Wells si a avut cuvinte de lauda pentru Bianca.

„Foarte bine, doamnelor. Ce finala feminina am avut! Ce turneu WTA, de fapt. Felicitari, Bianca. Primul titlu din multe, sunt sigur”.

Chiar si premierul Canadei, Justin Trudeau, a felicitat-o pe Andreescu pentru victoria din California.

„De la wild card la campioana Indian Wells – Bianca Andreescu tocmai a facut istorie. Felicitari, Bianca!”

Bianca Andreescu a castigat turneul WTA de la Indian Wells dupa o finala de poveste cu fosta lidera mondiala, Angelique Kerber. Meciul a fost decis in trei seturi, „Bibi” castigand astfel primul trofeu important din cariera sa, la doar 18 ani.

Jucatoarea cu origini romanesti s-a impus cu scorul de 6-4, 3-6, 6-4, la capatul a doua ore si 20 de minute de tenis.

In urma acestei victorii, Bianca va urca in premiera in Top 30 WTA.

(ziare.com)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.