close
PersonalitățiPromovate

Remember Toma Caragiu

Cu ocazia implinirii a 92 de ani de la nasterea marelui actor Toma Caragiu, patronul teatrului ploiestean, Teatrul Toma Caragiu organizeaza, in data de 21 august, o serie de manifestari, dupa urmatorul program:

– ora 10.00 – depunere de flori la statuia actorului din imediata vecinatate a teatrului

– ora 10.30 – deschiderea in foayerul principal al teatrului a expozitiei fotodocumentare „In Memoriam Toma Caragiu”, care prezinta ipostaze actoricesti ale lui Toma Caragiu imortalizate atat pe scena Teatrului ploiestean, cat si pe marile scene bucurestene.

– ora 10.45 – rememorarea unor momente din viata marelui actor, prin vizionarea unui material video ce cuprinde interviuri marturii despre Toma Caragiu cu personalitati ale teatrului romanesc – Marin Moraru, Horatiu Malaele, Florin Zamfirescu, Mihai Malaimare, Mircea Diaconu.

Va asteptam sa ne fiti alaturi pentru a evoca impreuna amintirea marelui artist, patronul spiritual al Teatrului nostru!

Mihaela Rus, director Teatrul „Toma Caragiu” Ploiești

Tags : actoripersonalitatiteatrul toma caragiu ploiestitoma caragiu

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.