close
ActualitateParteneriatePromovate

Reziliența, cale de reinventare profesională și de creștere a performanței manageriale a organizației

~ Lansarea noului curs de tip post-universitar online de scurtă durată ~

De regulă, asociată cu redresarea, după o perioadă de criză pe plan personal sau social, ne raportăm la REZILIENȚĂ ca la acea capacitate pozitivă / abilitate de adaptare la noi situații precum contexte potrivnice și include laolaltă consolidarea energiei și flexibilității personale, atât în viața personală, cât și la locul de muncă.

Pe fondul dispariției a tot mai multe profesii și al necesității reinventării profesionale post-pandemie, Catedra Internațională Onorifică ”Jean Bart” (CIO-SUERD), proiect fondat de către Fundația EUROLINK-Casa Europei în parteneriat cu Academia Română (2012) oferă o oportunitate de ultimă oră privind formarea și certificarea ca ”Expert UE & Trainer în reziliență personală și în cadrul echipei”, prin intermediul unui curs online, combinat, la cerere, cu sesiuni de consiliere personalizată live.

Cursul se adresează, în principal, către două categorii:

  • psihologi și consilieri în dezvoltare personală, care vor să se formeze personalizat pentru acest gen de activitate de suport, de terapii alternative;

  • tuturor celor care doresc să practice un stil de alimentație și viață sănătoase, care să le sporească reziliența pentru succesul în carieră și viața personală.

Abordarea este interdisciplinară și pronunțat inovativă, Consiliul Științific incluzând experți în psihologie, management, ecologie, nutriție sănătoasă și filosofie morală.

Pentru informații suplimentare privind tematica, evaluarea, înscrierea și certificarea, cei interesați pot consulta siteul http://ciosuerd.houseofeurope.ro/ sau transmite expresia de interes la adresa ciosuerd@houseofeurope.ro .

Pentru conformitate,

CIO-SUERD ”Jean Bart”

c/o EUROLINK-Casa Europei

6 aprilie 2021

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.