close
ActualitatePromovate

S-au afișat rezultatele la Școala de Poliție Câmpina, sesiunea de admitere septembrie 2017

Numărul de locuri pentru sesiunea de admitere din septembrie 2017 a fost dublat în toate unitățile postliceale de învățământ ale MAI. La Școala de Poliție Câmpina, 1.000 de locuri au fost scoase la concurs pentru agenți de poliție.

„Sunt trei noutăți foarte importante, în acest an: dublarea numărului de locuri pentru examenul de admitere, reducerea perioadei de școlarizare de la doi ani la un an și finalizarea cursurilor în decembrie 2017 pentru elevii care se află acum în anul II, deci cei care au susținut examenul de admitere în 2016”, a declarat comandantul Școlii de Agenți de Poliție Câmpina, Vasile Tache.
Practic, este vorba despre dublarea numărului de locuri pentru agenții de poliție care vor lucra în structurile operative ale Poliției Române. Vă reamintim că, inițial, au fost scoase la concurs 554 de locuri – 500 pentru IGPR, 37 pentru agenți SIE, 10 pentru Direcția Generală de Pașapoarte și 7 pentru Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare Vehicule.
Conform datelor postate pe site-ul Școlii de Poliție Câmpina, 2.383 candidați au fost înscriși la concursul de admitere – sesiunea septembrie 2017. Inițial, numărul candidaților a fost mai mare (3.085), dar unii dintre ei fie au intrat la diferite facultăți, fie pur și simplu au renunțat la concurs.

Rezultate

» Tabel cu rezultatele obţinute de candidaţi după soluţionarea contestaţiilor (vizualizează documentul)

» Tabel cu rezultatele finale obţinute de candidaţi (vizualizează documentul)

» Tabel cu rezultatele obţinute de candidaţii rromi (vizualizează documentul)

» Tabel cu rezultatele obţinute de candidaţii altor minorităţi (vizualizează documentul)

» Lista candidaţilor neprezentaţi (vizualizează documentul)

V.L.

Tags : admitere 2017igprrezultate admitere scoala de politieScoala de Agenti de Politie"Vasile Lascar"scoala de politie campina

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.