close
România Mare

Sandu, înainte de vizita la București: Contăm pe sprijinul României

stiri.md

Premierul Republicii Moldova, Maia Sandu, va avea, în cadrul vizitei oficiale pe care o va face la București, pe 2 iulie, discuții axate pe dezvoltarea mai multor proiecte din țară cu ajutorul României.

Înainte de a efectua prima sa vizită oficială în România în capitate de prim-ministru, Maia Sandu a acordat pentru „Evenimentul zilei” un interviu, transmite Știri.md.

„Am avut posibilitatea să discut cu președintele României și am fost onorată să primesc o invitație și voi merge la București chiar săptămâna aceasta”, a declarat Sandu.

Premierul a declarat că în cadrul întrevederii, părțile urmează să discute „lucruri concrete pentru că noi avem mare nevoie de ajutor”.

„Noi avem o șansă acum să avansăm pe calea integrării europene, să implementăm reforme autentice, dar e nevoie și de ajutor și contăm foarte multe pe sprijinul României. Mai multe detalii o să oferim în urma acestei vizite, după ce vom discuta cu autoritățile de la București”, a menționat Maia Sandu.

(stiri.md)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.