1. Publicarea albumului “ROMANIA 100 – UN OMAGIU PLANETAR”
Albumul se va tipări în ediţii successive, funcţie de necesităţi şi funcţie de succesul proiectului.
2. Realizarea de evenimente culturale “ROMANIA 100 – UN OMAGIU PLANETAR” în toate Institutele Culturale Româneşti şi în toate Ambasadele României, care vor cuprinde expoziții de artă reprezentând marile personalitățI ale Neamului Românesc realizate de artiștii din acele țări, participanți la proiec. Simultan va fi lansat albumului “ROMANIA 100 – UN OMAGIU PLANETAR”, în prezenţa artiştilor participanţi la acest proiect din respectivele ţări.
3. Deschiderea la jumătatea anului 2018 a CELEI MAI MARI EXPOZIŢII DE ARTĂ DIN LUME, PREZENTATĂ ÎN AER LIBER, expoziţia “ROMANIA 100 – UN OMAGIU PLANETAR”. Vor fi expuse circa 10.000 de lucrări realizate de peste 1.500 de artişti din 142 de ţări. Expoziţia se va organiza în colaborare cu Direcţia de Cultură a primăriei Capitalei şi va cuprinde lucrări printate şi plastifiate prinse pe panouri amplasate într-una din marile pieţe ale capitalei.
4. Deschiderea unei mari expoziţii (400 – 500 lucrări) la Biblioteca Naţională Bucureşti (sau la un alt muzeu important din București), cu cele mai bune lucrări de artă din colecţia “ROMANIA 100 – UN OMAGIU PLANETAR”, care va rămâne deschisă în perioada 1 Decembrie 2017 – 1 Decembrie 2018. Vor fi preferate lucrările de pictură, acuarelă şi grafică cele mai valoroase, realizate de artişti profesionişti din toată lumea. Deschiderea expoziţiei se va face de Ziua Națională a României, pe 1.12.2017, simultan cu lansarea albumului “ROMANIA 100 – UN OMAGIU PLANETAR”.
5. Deschiderea de expoziţii în toate capitalele de județ și în marile oraşe, simultan cu lansarea albumului “ROMANIA 100 – UN OMAGIU PLANETAR”. Pentru expoziții vor fi preferate a fi expuse personalitățile locale care au constituit subiectul proiectului.

1 iulie 2017, ZIUA 97 (din 365) este dedicată lui Constantin Dobrogeanu-Gherea.
România omagiată, CU OCAZIA CENTENARULUI, de 1.500 de artiști din 142 de țări de pe toate continentele, într-un proiect cultural unic în istoria culturii mondiale: “ROMÂNIA 100 – UN OMAGIU PLANETAR”.



