close
Monarhie

Astăzi, Ora Regelui – Ediția CCXLIII

Sâmbătă, 1 iulie 2017, Televiziunea națională prezintă a două sute patruzeci și treia ediție a emisiunii “Ora Regelui”. Redactori, Anamaria Pleșcan, Cristi Popescu. Regia artistică, Dan Manoliu, Producător, Lidia Voicu. Realizator, Dana Deac.

TVR 1 , TVR Moldova, ora 15. TVR Internaţional, ora 16. 

Emisiunea este reluarea ediţiei din 8 aprilie 2017.

Sumarul:

  • La mijlocul lunii martie, Custodele Coroanei Principesa Moştenitoare Margareta şi Principele Radu au vizitat Mănăstirea Plumbuita. Realizatoarea TVR Dana Deac i-a însoţit şi a realizat un interviu cu Alteţele Lor Regale despre iubire, suferinţă şi iertare, în cel mai vechi aşezământ monahal al Bucureştiului.
  • O metodă inovativă pentru tratarea copiilor cu sindromul Down a fost introdusă în România cu patru ani în urmă. Alteţa Sa Regală Principesa Maria s-a aflat în mijlocul copiilor care sunt înscrişi într-un program special de terapie şi activităţi asistate cu animale.
  • Povestea unui obiect vestimentar care vorbeşte despre modernitate, revoluţii, războaie şi pace – pălăria, cea care a făcut istorie de la curţile regale până pe platourile de filmare.
  • Rubrica ”Monarhiile lumii”: cum își va serba Regele Willem-Alexander al Olandei ziua de naştere.
  • Ce calități trebuie sa aibă o companie pentru a deveni furnizor al unei case regale.

C.R.

Tags : casa regalafamilia regalamihai Imonarhiile lumiiprinciprsa margareta

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.