close
Agenda culturalăPromovate

Serata „ATITUDINI”

Casa de Cultură “Ion Luca Caragiale” a Municipiului Ploieşti organizează miercuri, 28 februarie 2018, de la ora 17.00, la Muzeul Judeţean de Artă Prahova “Ion Ionescu-Quintus” Ploieşti, Serata “Atitudini”. 

Cu această ocazie, membrii Cercului de teatru pentru copii al Casei de Cultură “Ion Luca Caragiale” a Municipiului Ploiești  vor susţine recitaluri poetice, iar apoi vor fi premiaţi câștigătorii Festivalului Național de Poezie “Ocrotiţi de Eminescu”, ediţia a XVIII-a, care s-a desfășurat la Blaj, în perioada 25-28 ianuarie 2018.

Programul va continua cu o succesiune de prelegeri, după cum urmează: prof. Mădălina Paula Ştefan – “Despre proza contemporană”; prof. ref. Gelu Nicolae Ionescu – “Liricii de la Atitudini. Despre modernitatea în poezia contemporană”; prof. inspector Rodica Georgescu – “Muzica instrumentală și vocea umană”.

În cadrul evenimentului, elevi şi profesori ai Colegiului de Artă “Carmen Sylva” Ploieşti vor susţine un program muzical, sub îndrumarea doamnei profesoare Rodica Georgescu.

Tags : colegiul de arta carmen sylvaploiestiSerata “Atitudini”

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.