close
Personalități

Sever Avram, desemnat să preia și responsabilitatea de Comisar Regional Dunărean

În această săptămână, la sediul Primăriei din Budapesta, au fost puse bazele Retelei Comisarilor Dunăreni la Budapesta, în jurul CODCR, organizație cu sediul principal la Viena și Partener Strategic al Comisiei Europene – DG Regio.

Peter LANGER, expertul UNESCO Eugen ALBU – Senior Adviser al CODCR, coordonatoarea CIO SUERD pentru Regiunea de Nord Vest, dna Dr Gabriela DAVID, Sever AVRAM

Din partea României prin CLDR, Sever Avram a fost desemnat să preia și responsabilitatea de Comisar Regional Dunărean, unind astfel cele peste 20 de comunități locale și universități/centre de cercetare care formează deja rețeaua noastră națională.

„Acum ne vom concentra să valorizăm rolul cheie al CLDR și House of Europe pentru a extinde și întări cooperarea noastră mai ales la nivel transnațional” a declarat Sever Avram.

Info www.CLDR.ro

Tags : CLDRComisar Regional Dunăreanhouse of europeSever Avram

1 Comment

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.