close
Editorial

Sistemul ocult de dominare a umanității

Omenirea a ales calea confortului material, debarasându-se de spiritualitate acceptând insecuritatea crescândă a societății fiecărui individ, stapânind oamenii obisnuiți aliniindu-i sistemului instaurat care controlează, azi, civilizațiile.
Această organizație spulberă sistemul real la care omenirea a visat. Toate informațiile reale sunt supuse cenzurii cu severitate de către o armată specializată în deturnarea versiunii reale.
Dorința lor e să ramânem în prezent, iar perspectiva acestei omeniri să ramâna întotdeauna aceeași neavând dreptul să știe încotro se îndreaptă.
Totul este păstrat sub cheie de acest sistem ocult ce dorește supunere oarbă folosind mijloace tehnice nebănuite a unui sistem bine pus la punct și adaptându-se cu rapiditate la noile condiții sociale în care ne desfășurăm existența.
Iată câteva exemple:
Menținerea omenirii într-o permanentă stare de sărăcie, prelungită intenționat, impune medicinei și industriei farmaceutice de a trata doar efectul, nu cauza bolilor, amplificarea viciilor precum fumatul, consumul de alcool, drogurile, amplifică perpetuarea unor stări de conflict a tuturor societăților, indiferent de gradul lor de dezvoltare, manipulează mass-media, ignorarea permanentă și modificarea relității care le deranjază planurile, distrugerea sistematică a documentelor istorice esentiale, utilizarea unui imens potențial științific și tehnic pentru a controla evoluția tuturor societăților.
Aceste umbre nu vor ceda controlul celor patru piloni care stau la baza edificiului controlat de ei: Știința, Politica, Finanțele, distrugerea Religiei și a Culturii.
Sunt uimit că civilizația actuală se încăpățânează și nu crede, în loc să-și pună întrebarea: cine este interesat de menținerea acestei stări și cine comandă suprimarea valorilor și persoanelor incomode care ne demonstrează că se doresc două lumi, Noi și Ei, inventând o nouă ordine peste ruinile ordinii instaurate, obligându-ne să îngenunchiăm în fața stăpânului venerat de ei, îngerul căzut pe acest pamânt pe care îl numesc dumnezeul lor, creatorul lor, care este venerat de acest  sistem ocult.
Aceste umbre scheletice vor să schimonosească firea oamenilor accelerând sfârșitul acestei omeniri prin legi inventate pentru ca noi să nu avem timp să ne punem vreo întrebare.
Aceștia sunt, acum, mai periculoși decât cei din urmă, impun propaganda întunericului, vor să construiască o lume îndobitocită, o lume fără rădăcini, o lume fără morală.
SAVU TONI ADRIAN
Tags : sistemul ocult

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.