close
Agenda culturalăPromovate

Tabăra de sculptură “Muzeul de Sculptură Contemporană în Aer Liber”, Ploiești, ediția a III-a, 2020

La propunerea d-lui Cristian Ganea, viceprimarul municipiului Ploiești, inițiativa asociației culturale “24pharte” de a se înființa în Parcul Municipal – Vest un muzeu de sculptură monumentală contemporană, va cuprinde o nouă formă, încă și mai consistentă, odată cu aprobarea de către Consiliul Municipal a desfășurării celei de a III-a ediții a Taberei de sculptură monumentală “Muzeul de Sculptură Contemporană în Aer Liber” Ploiești, 2020; serie de manifestări de o mare ținută artistică, inaugurată în Anul Centenar.

Evenimentul va avea loc pe toată durata lunii octombrie sub deja consacrata deviză: nu există patriotism fără patrimoniu. Amintim aici și susținerea pentru acest proiect din partea d-lui consilier Sorin Botez, în calitatea domniei sale de președinte al Consiliului Local.

Organizatori principali:

Casa de Cultură “I. L. Caragiale” și Asociația Culturală “24pharte” – inițiator al proiectului “Muzeul de Sculptură Contemporană în Aer Liber”
Nimic fără Dumnezeu
Asociația Culturală “24pharte”

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.