close
Agenda culturală

Unde mergem? – 29 iulie

* Carei: Direcția de Cultură și Sport Carei, Centrul Cultural al Municipiului Carei și Fundația Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Grof Károlyi” organizează în perioada 29 iulie – 13 august, în Parcul Dendrologic din municipiul Carei, prima ediție a Festivalului CAREI FEST, în cadrul căruia se vor desfășura cinci evenimente majore: cea de-a V- ediție a Festivalului Medieval „Villa Karul” (29-30 iul.), prima ediție a Festivalului de Muzică Veche „Deák Endre”(31 iul. – 1 aug.), prima ediție a Festivalului de Jazz „Castle Jazz Fest”(2-3 aug.), prima ediție de Festivalului de folclor Carei 2017 (4-6 aug.) și cea de-a X-a ediție a festivalului AugustFest (7-13 aug.)

Reprezentanţa Institutului Cultural Român de la Madrid susţine participarea spectacolului „Iulius Caesar”, în regia lui Silviu Purcărete (Teatrul Maghiar de Stat Cluj), în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru Clasic de la Almagro.
Spectacolul, jucat în limba maghiară, cu supratitrare în limba spaniolă, va avea două reprezentaţii în datele de 28 şi 29 iulie, la Antigua Universidad Renacentista şi va încheia cea de-a 40-a ediţie a festivalului.

Ajuns la a 4-a ediție, Marele Picnic cinematografic al verii va avea loc anul acesta între 29 și 30 iulie, la Grădina Botanică București. Spectatorii sunt invitați să ocupe un loc confortabil pe pajiștea grădinii, acolo unde ecranul gonflabil ShortsUP va găzdui, sâmbătă și duminică, un program de scurtmetraje recente, premiate la festivaluri internaționale. Un concert de jazz, ateliere de gătit, cursuri de slackline și frisbee plus un food court cu bucătării urbane completează programul weekendului de vară în natură.

Tags : carei festevenimentefestival

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.