close
Cronică

O nouă întâlnire a Cenaclului Literatorul

Vineri, pe 11 octombrie, la orele 17.00, va avea loc o nouă întâlnire a Cenaclului Literatorul, în sala „Auditorium” a Bibliotecii Metropolitane București, situată pe strada Tache Ionescu, nr. 4.

Această nouă ediție a Cenaclului va aduce împreună admiratori ai genului liric, iar noi, organizatorii evenimentului, ne dorim ca și Alexandru Macedonski, fondatorul revistei și cenaclului „Literatorul”, să reușim să aducem în fața dumneavoastră noi talente scriitoricești.

Dacă la greci, lira era însemnul zeului Apollo, zeul luminii, al muzicii și al poeziei, „străjerul” poeziei noastre va fi pianul din sala „Auditorium” a Bibliotecii Metropolitane București, locul unde se defășoară întâlnirile Cenaclului Literatorul.

Jocul cu versul, strofa, ritmul sau rima, sub condeiele unor noi talente literare ce poartă semnăturile autorilor Ana Mărgulescu, Dorel Petrescu și Radu Nastasia, cu siguranță vor încânta audiența.

Ca de obicei, vor fi prezenți și coordonatorul Cenaclului Literatorul – jurnalistul Paul Rogojinaru – și redactorul-șef al revistei „Literatorul” Elena Boholț.

(CentrudePresă)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.