close
CronicăPromovate

Articol pe care l-am scris on 1994, in suplimentul “României libere”

Cristian Botez

 

Al doilea din rândul de sus, Mike Vlahopol , cu care am ținut legatura constant, și lângă el, al treilea, de la stânga la dreapta, Cristi Luca , cu care m-am întâlnit anul trecut și despre care am scris de câteva ori. Cristi, fost membru și al Companiei de Sunet, a regretatului Vali Sterian și la VOLTAJ(perioada HARD rock) este chitarist, acum, la propria sa trupă Luca’z Band și gravor în aur și argint la Atelierele Patriarhiei Române. 🙂

În 1994 eram tânăr reporter la “România liberă “. Pe lângă activitatea de reporter special de eveniment, investigații și social mai făceam și pagina de “tineret” a suplimentului ziarului, “Magazin internațional “(tiraj de 250.000 de exemplare!), pagina CLUB(redactor șef, George Nicolescu), alături de Nicolae Dumitru , Mihaela Dumitrescu , Mihaela Constantinescu, Raluca Popescu, Fulvia Meirosu , Lavinia Lupu s.a.

(Cristian Botez)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.