close
Magna Europa

Audierile de luni ale comisarilor desemnați: Věra Jourová (Cehia) și Josep Borrell (Spania)

Luni vor fi audiați la Parlament doi vicepreședinți desemnați: Věra Jourová (Cehia) și Josep Borrell (Spania). Domnul Borrell este desemnat și pentru postul de Înalt Reprezentant.
Luni, 7 octombrie, Josep Borrell Fontelles (Spania) și Věra Jourová (Cehia) vor fi audiați în comisiile Parlamentului European, unde trebuie să demonstreze deputaților că pot realiza lucrurile care sunt așteptate din partea Comisiei Europene.

Înainte ca Parlamentul European să poată vota asupra Comisiei Europene conduse de Ursula von der Leyen, comisiile parlamentare vor evalua pregătirea comisarilor desemnați.

Fiecare comisar desemnat este invitat la o audiere publică de trei ore, transmisă în direct, în cadrul comisiei sau comisiilor responsabile cu portofoliul propus. Audierile se vor desfășura în perioada 30 septembrie – 8 octombrie.

(europarl.europa.eu)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.