close
Magna Europa

Audierile: Sylvie Goulard răspunde unor întrebări suplimentare ale eurodeputaților joi

Sylvie Goulard (Franța), comisarul desemnat pentru piața internă, va trebui să răspundă unor întrebări suplimentare joi, de la 9.30 CET, când va fi reluată audierea.

Reluarea audierii trebuie să fie aprobată de președintele Parlamentului European, David Sassoli, și de liderii grupurilor politice.

În urma audierii cu doamna Goulard din 2 octombrie, deputații europeni de la comisiile pentru piața internă și industrie i-au pus câteva întrebări scrise suplimentare și au cerut reluarea audierii. Noua audiere, de 90 de minute, se va desfășura joi.

Înainte ca Parlamentul European să poată vota asupra Comisiei Europene conduse de Ursula von der Leyen, comisiile parlamentare vor evalua pregătirea comisarilor desemnați.

(europarl.europa.eu)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.