close
Agenda culturală

CE VEDEM LA TEATRU? SPECTACOLELE SĂPTĂMÂNII!

MARȚI, 17 DECEMBRIE, între orele 17.00 – 18.00, Teatrul de Animație „Imaginario” aduce pe scena Târgului de Crăciun, din Parcul Municipal Vest, spectacolul „CÂNTĂREȚII DIN BREMEN”, o poveste spumoasă despre cum să afli un drum propriu în viață, ocolind primejdii și capcane de tot felul, o poveste despre prietenie și solidaritate.

JOI, 19 DECEMBRIE, pe scena Teatrului „Toma Caragiu”, de la ora 18.30, va fi jucată piesa „CONCEDIU PENTRU DIVORȚ”, un spectacol caritabil SOLD OUT, scris și regizat de jurnalistul Cristi Georgescu, o comedie savuroasă care face radiografia multor cupluri actuale pentru care orgoliile personale sunt mai importante decât eforturile necesare pentru o căsnicie frumoasă.

VINERI, 20 DECEMBRIE, weekendul începe cu surprize frumoase atât pentru micii, cât și pentru marii spectatori! În Parcul Municipal Vest, de la ora 17.00, va avea loc întâlnirea cu „SPIRIDUȘII LUI MOȘ CRĂCIUN”, din care nu vor lipsi momentele amuzante, inedite și emoționante!

NU RATAȚI! De la ora 19.00, pe scena Teatrului „Toma Caragiu”, vor urca muzicianul EMY DRĂGOI & GRAND ORCHESTRA. Concertul „CHRISTMAS JAZZ – MAGIA CRĂCIUNULUI” – SOLD OUT, reunește muzicieni de valoare dar vă oferă și multe surprize în ceea ce privește invitații  speciali!

(Centrudepresa)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.