close
Agenda culturală

CONCERT FOLCLORIC dedicat ZILEI UNIRII PRINCIPATELOR ROMÂNE

Filarmonica “Paul Constantinescu” vă invită miercuri, 24 ianuarie 2018, de la ora 19.00, la un Spectacol Folcloric deosebit, dedicat Unirii Principatelor Române.
Pe scenă vor urca, acompaniaţi de orchestra populară “Flacăra Prahovei”, condusă de Marian Dovîncă, Adriana Deaconu, Gelu Voicu, Gigi Stoica şi Traian Frîncu, îndrăgiţii solişti vocali ai Filarmonicii ploieştene. Invitaţi de onoare vor fi dansatorii ansamblurilor “Prahova” şi “Prahova junior” coordonate de Gheorghe Grama, aparţinând Casei de Cultură “I.L. Caragiale” a Municipiului Ploieşti.
Unirea Principatelor Române, care a avut loc pe 24 ianuarie 1859 sub conducerea lui Alexandru Ioan Cuza, a fost primul pas important pe calea înfăptuirii statului naţional unitar român.
Evenimentul, care va fi găzduit de Sala de Concerte “Ion Baciu” a Filarmonicii “Paul Constantinescu”, este programat să înceapă la ora 19.00. Biletele sunt disponibile online pe www.filarmonicaploieşti.ro sau la Casa de Bilete a Filarmonicii, din str. Anton Pann nr. 5, la preţul de 10 lei.
Vă aşteptăm să sărbătorim împreună, prin joc şi voie bună, unul dintre cele mai importante momente ale istoriei.

Tags : Casa de Cultură "I.L. Caragiale" a Municipiului Ploieşticoncert folcloricfilarmonica ploiesti

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.