close
Cronică

Condeiul înțepenit

Îți înțepenește condeiul atunci când auzi, din nou, despre jurnaliștii vechi care au luat calea spre Redacția din Ceruri.

Înainte să aflu de mersul spre vesnicie al Cristinei Țopescu, vorbeam cu o jurnalistă din generația noastră despre o întânire la o cafea și îi mărturiseam, sincer, că mi-aș dori, din tot sufletul, să ne mai reîntâlnim, cu toții, la evenimente plăcute, nu la înmormântări așa cum, din păcate, a fost în ultimii ani în care ne-am despărțit de oameni de valoare… Din nefericire, observăm că jurnaliștii din generația anilor 90, cei care au adus suflul libertății de exprimare, fără îngrădirile de acum, se sting, încet, încet, înainte să apuce vârsta de pensionare, să se bucure de liniștea și împlinirea sufletească.

De acolo, din Ceruri, te rog Cristina, pune o vorbă bună la Șeful Suprem să ne lase să ne terminăm misiunea pentru ca cei care vin dupa noi să poată insufla, la rândul lor, gândirea liberă, pe mai departe…Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace, Cristina Țopescu!

(Petrișor Cană)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.