close
Sport

Cum va arăta un meci de fotbal

Stau și mă întreb cum va arăta un meci de Liga 3, la fotbal, fără spectatori!

De ce s-ar mai juca? Pentru ce sau pentru cine? Spun de Liga 3, pentru că este ultima din categoria profesionistă ce a primit dreptul să “intre în cantonament”.

Hai, la Liga 2, la Liga 1 mai ai televiziunea, care mai salvează ceva! Dar, ce înseamnă un meci fără spectatori, în general?

Să nu uităm că, în condiții normale, a juca fotbal fără spectatori reprezintă o sancțiune, o pedeapsă. Dacă va da Domnul și vom vedea ceva competiții în vara asta, (fotbal, handbal, tenis, baschet, volei, atletism, orice) toate se vor produce într-un cvasi-anonimat, fără spectatori! Pedeapsa sportului!

Vor lipsi freamătul tribunelor, îmbrățișările jucătorilor la goluri, contactele fizice de pe teren. Mi-e teamă că vor intervenii federațiile internaționale să modifice și regulamentele sporturilor! Iar altele, sporturile de contact, de exemplu, poate chiar vor dispărea!

Ce va fi asta? Orice, numai sport nu! Una dintre marile bucurii mondiale dispare! Practic, deja a dispărut! Uitați-vă cât mai puteți la imagini de arhivă, pe unde puteți! Bucurați-vă că ați fost contemporani cu astfel de evenimente Iată unul dintre acele momente când mă bucuram de sport, de fotbal, de goluri, de spectacol, alături de zeci de mii de spectatori! Ce vremuri! Când ne-om mai întâlni cu așa ceva! Părerea mea: NICIODATĂ!

Amintiri din 2011, Cu Ilie Stan, Nikolici, Martinovici, Tatu, Emeghara, Roni Levi, frații Costea, etc. Cu AEK Larnaca au fost 50.051 spectatori!!!

(Florin Gongu)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.