close
Sport

Demisia? Din contra…

playtech.ro

Cică și-a dat demisia Contra!

Eronat! Doar a ajuns la final de contract! Dovadă că nu și-a dat demisia și că își vede de treabă până la finalul contractului (1 decembrie) este și faptul că va participa la tragerea la sorți pentru baraj!

Demisie ar fi fost dacă renunța până la finalul contractului! De-aia sună ciudat și declarația lui cum că a luat decizia încă dinaintea meciului! “Decizia a fost luată înainte de meci, dar vi se va comunica atunci când se poate. O să aflați decizia”.

Pe bune? Eu înțeleg altceva din vorbele astea adânci! Că federația i-ar fi propus PRELUNGIREA contractului și el a refuzat oferta! Poate că asta să fie decizia pe care a luat-o înaintea meciului cu Spania! Să refuze această propunere!

Așa că mai lăsați-mă cu demisia! Chiar nu mai avem proprietatea termenilor? Informația corectă ar fi următoarea: CONTRA A REFUZAT OFERTA FRF! Căci, contractul se prelungea automat DOAR în caz de calificare la EURO 2020!

(Florin Gongu)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.