close
Grupul de la PloieștiPromovate

Despre literatură și vară, la Jazz Cafee, cu Cenaclul I. L. Caragiale Ploiești

LUNI, 13 august, DE LA ORA 17.00, CENACLUL LITERAR „I.L. CARAGIALE” PLOIEȘTI CONTINUĂ ŞEDINŢELE BILUNARE LITERARE LA CLUB JAZZ CAFE PLOIEȘTI, STR. PRAGA NR. 11, ÎNTRUCÂT FILARMONICA „PAUL CONSTANTINESCU” PLOIEȘTI A ÎNCHEIAT STAGIUNEA.
Dragilor,
“Cum e” reprezinta opera cel mai greu de citit… experienta chinuitoare, dar dezgolind in cel mai cutremurator mod esenta maligna, fara speranta a existentei umane, in care poti fi, doar si alternativ, victima sau calau, sub un cer gol, fara zei…
“Camier si Mercier” demoleaza ideea ca muritorii pot sa-si schimbe destinul, orice plan de salvare, de transgresare sfarsind in grotesc, penibil, absurd asa cum in Infern trebuie lasata orice speranta…
Si, desigur, e aproape imposibil, inuman de povestit.
Pentru cei putini, temerari, atasez cateva leacuri de vindecat optimismul… cititi-le noaptea, fara sa-i deranjati pe ceilalti!
Marian Zmaranda
Tags : Cenaclul „I.L. Caragiale” Ploiești

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.