close
Cronică

Dupa 30 de ani!

UNIFAN Radio apoi UNIPLUS Radio!
primul post de radio liber din Bucuresti, dupa Revolutie!

Ne-am intalnit azi, oameni care am fost in perioade diferite la acest minunat UNIC radio!!! For ever! Ah, tinerete! Ce energie, ce puternici simteam ca devenim, ce tineri jurnalisti liberi eram si ce frumos iubeam totul! Ce fani minunati aveam! Cata bucurie aduceam prin ceea ce transmiteam in eter! Cata bucurie primeam din parte celor care ne ascultam!

Oameni care ne-am perindat in acest post de acest radio, in diferite etape, o ECHIPA UNICA, de fapt!

Iata-ne aici, azi, 11 Ianuarie 2020, dupa 30 de ani, fericiti ca am facut parte din aceasta frumoasa poveste, fericiti ca inca mai facem parte, caci poveste merge mai departe!

O sa incerc sa scriu numele celor care mi-au fost colegi si prieteni si care mi-au ramas prieteni dragi, dar si ale celor care au fost acolo in alte perioade, dar pe care ii cunosc, pentru ca multi au ramas in bransa, sau pe care ii stiu de la aniversarile anterioare, din 11 ianuarie ale atator altor ani. Voi completa lista pe masura ce memoria mea se va fi turand la din ce in ce mai tare

Codruta Marinescu, prima voce a radioului, Daniel Klingerr, creierul si sufletul acestui fantastic proiect, Radu Oprisan, Doru Tudor Doru Ilie, Marina Arnold, Anca Mateescu, Mircea Marian, Toti Marinescu, Cristin Tocan Cristin, Elena Lulea(stabilita de ani buni in Japonia), Monica Galeriu, in prezent, Monica Nice, Rares Florea, Liviu Zamora, Diana Singer, Mircea Marian, Corina Radulescu, Isabella Isabela Buchholzolz(numele actual), DJ Bagheera aka Bogdan Calu, Constantin Bibi Ionescu, DJ Nicky B, Adi Munteanu, Arni Arnisor, DJ Sandu Alexandru, Dr. DJ, Andi Moisescu, Radu Parlog, Emil Neacsu,… Alooo! Mai spuneti-mi si corectati-ma! Nu ii stiu pe toti, cred ca au fost peste 200!

Eu eram reporter la Romania libera si in 1992 am facut mai multe materiale despre UNIPLUS Radio, reportaje, interviuri, portrete DJ si, pana la urma, am intrat in echipa! Ce onoare, ce fericire! Era cel mai iubit post de radio, cel mai iubit, frumos si drag! Aveam doua emisiuni: “Telex/telefax”(de stiri) si “Top Secret”(emisiune de satira politica).
Fotografii: ACUM si ATUNCI!

(Cristian Botez)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.