close
Istorie

Eveniment de excepție la Bistrița: Regal de istorie românească

Centrul Cultural Municipal „George Coșbuc” Bistrița și Librex Publishing vă invită, joi, 20 iulie, orele 17:00, Palatul Culturii Bistrița, la un eveniment cultural de excepție care are ca subiect istoria României.

Regalul de Istorie Românească va cuprinde lansările a două noi lucrări:
– „Doamne și domnițe, jupânițe și amante ale domnitorilor români”, autor: Cornel Bîrsan,
– „Petru Dimitrie Cercel, gentilomul valah care a fermecat Europa”, autor: Cristian Moșneanu.

și prezentarea cărții „Istorie furată — Întemeierea Țării Românești: Radu Negru Voda, între legendă, mit și adevăr”, autori: Cornel Bîrsan, Cristian Moșneanu, Adrian Anghel.

Amfitrion va fi domnul Prof. Dr. Dorel Cosma.

Invitați speciali:
Prof. Dr. Nick de Teodoreanu
Prof. Dr. Romeo A. Popa
Pr. Prof. Feier Nicolae

Informațiile în premieră și aspectele inedite prezentate în cele trei cărți fac din Regalul de Istorie Românească un eveniment de neratat pentru cei interesați de istorie, de istoria României și de identitatea națională.

A.P.

Tags : Regal de Istorie Romaneasca lansare Palatul Culturii Bistrita carti istorie istoria Romaniei Centrul Cultural Municipal 'George Cosbuc' Bistrita

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.