close
ActualitatePromovate

“FERICITĂ ESTE CALEA PE CARE MERGI, ASTĂZI, SUFLETE” (Slujba înmormântării)

– VEȘNICĂ POMENIRE –

– A PLECAT SPRE CEREȘTI LĂCAȘURI, GRĂBIT ȘI NEAȘTEPTAT DOMNUL CIUC MARCEL DIN BÂRLAD, SOȚUL DOAMNEI IRINA CIUC, OAMENI DE BINE ȘI AJUTĂTORI AI MĂNĂSTIRII BUJORENI DIN VASLUI.

– Din 2002 de la deschiderea Sfintei Mănăstiri până în 2010, când mănăstirea era la început, iar cuvioșii părinți erau neajutorați, iar lipsurile erau mari și mănăstirea în construcție, familia Ciuc Marcel și Irina au ajutat și sprijinit Sfânta Mănastire în mod permanent.

– Au fost și au rămas, oameni de suflet ai mănăstirii Bujoreni, iubitori de Dumnezeu și de credință, apropiați ai părintelui Arhimandrit Iustin Pârvu de la Mănăstirea Petru-Vodă.

– În aceste momente de despărțire pământească, dorim putere sufletească soției Irina Ciuc, de a trece peste momentul greu al înmormântării, îi dorim sincere condolianțe și nădejde în Hristos Domnul Vieții.

– “Dacă Hristos a înviat și noi vom învia, altfel credința noastră ar fi fost zadarnică”.(Epistole).

– “Moartea este somn și întâlnire cu Hristos”!(Epistole).

– Părintele Calistrat și toți părinții calugări de la mănăstirile Bujoreni și Alexandru Vlahută, se roagă ca sufletul lui Marcel să ia îndrăzneală la Dumnezeu, să se așeze în ceata drepților în Lumina veșnică a Sfintei Treimi, pentru veșnica odihnă până la Obșteasca Înviere.

– ODIHNĂ VEȘNICĂ DIN NEAM ÎN NEAM !

– VEȘNICA LUI POMENIRE !

– VEȘNICA LUI POMENIRE !

– VEȘNICA LUI POMENIRE !

(Părintele Calistrat)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.