close
Agenda culturală

Gala premiilor Uniunii Internaționale a Oamenilor de Creație, Chişinău, 28 februarie-1 martie, 2018

La 28 februarie 2018, la Chişinău, a avut loc Gala de Premiere a celor mai originale creaţii ale Anului 2017.  Au fost invitaţi să participe membrii 
Uniunii Internaţionale a Oamenilor de Creaţie de pe toate meridianele. 

Manifestări de artă şi frumos, atât la spectacolul de premiere, cât şi la simpozionul de a doua zi, de la Liceul Mihai Viteazu. Am fost primiți cu dragoste şi ospitalitatea tipic moldovenească.
Împreună cu: Renata şi Daniel Verejanu, Romeo Ioan RosiianuRomeo Tarhon, Carmen Baintan, Clara ProteaGeambasu ValentinaBaicu Sorin-Robert, Done Maria-Cristina, Geta Stan şi mulți alți împătimiți de literatură şi artă…

Uniunea Internaţională a Oamenilor de Creaţie e deschisă spre colaborare cu toate asociaţiile/uniunile de creaţie de nivel naţional din ţară şi de peste frontierele ei, pe care le invită la implementarea unor proiecte importante şi în folosul literaturii şi culturii neamului.

Corin Culcea
Tags : chisinauGala premiilor Uniunii Internaționale a Oamenilor de Creație

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.