close
PromovateTabăra Sculptură

Grigore Leșe și Vlad Ciobanu în vizită la Tabăra de sculptură monumentală de la Ploiești

Grigore Leșe și Vlad Ciobanu au vizitat astăzi Tabăra de sculptură monumentală de la Ploiești unde au fost întâmpinați de sculptorii care lucrează în cadrul acestui eveniment aflat la a V-a ediție: Max Dumitraș, Petre Mogoșanu, Constantin Ținteanu și comisarul de tabără, Alice Neculea.

Petre Mogoșanu, Vlad Ciobanu, Grigore Leșe și Max Dumitraș
Max Dumitraș, Vlad Ciobanu, Alice Neculea, Constantin Ținteanu, Petre Mogoșanu
Max Dumitraș, Vlad Ciobanu, Constantin Ținteanu

Tabăra de Sculptură Monumentală de la Ploiesțti este un eveniment inițiat de Asociația Culturală 24Pharte și susținut de Primăria Municipiului Ploiești, Consiliul Local al Municipiului Ploiești, Casa de Cultură „I.L.Caragiale”, Filarmonica „Paul Constantinescu”, Teatrul „Toma Caragiu”. Evenimentul se află sub patronajul Ministerului Culturii și face parte din proiectul de înființare a Muzeului de Sculptură Monumentală Contemporană în Aer Liber – Ploieşti.

Nu există patriotism fără patrimoniu.
Asociația Culturală 24Pharte

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.