close
Actualitate

Invitație

Stimată doamnă/Stimate domnule,
Suntem onorați să vă invităm în data de 18 octombrie 2018, la Hotel Albert, 172C Republicii Blvd., Ploiești, începând cu ora 09.00, la conferința derulată în cadrul proiectului Formare, Adaptare, Inovare pentru Resurse, cod SMIS 118040, proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman. 

Proiectul este implementat de OK SERVICE CORPORATION SRL, furnizor acreditat de programe de formare profesională continuă a adulților din România, ce oferă din 1991 servicii de instruire și perfecționare profesională împreună cu prestigioase organizații din străinătate, servicii adresate managementului mediu și de top din România.

Proiectul oferă formare, coaching și asistență pentru planificare strategică pe durata a 12 luni, pentru 502 persoane participante la proiect (350 de manageri/antreprenori și 152 de persoane din departamente de resurse umane) și 46 de IMM-uri din regiunile Sud-Vest Oltenia, Sud-Muntenia, Centru și Sud-Est, iar printre cursurile oferite menționăm pe cele de manager inovare, management strategic și financiar, fiscalitate, eficiență economică și controlul de gestiune, reorganizarea pe centre de performanță, managementul performanței, analiza poziției si a performanței, management și leadership, comunicare și negociere, mini MBA, precum și manager resurse umane, planuri de învățare și dezvoltare în carieră, politici și legislație resurse umane, politici de recrutare, retenție și motivare a angajaților.

În cadrul conferinței vom face o trecere în revistă a dezvoltării sectorului IMM în regiunile vizate de proiect, pentru a oferi o perspectivă asupra nevoii de formare, business coaching și planificare strategică de care Dv/angajații Dv. pot beneficia în mod gratuit. 

Pentru confirmare, vă rugăm contactați: 

Izabella Ghita, 0723241760

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.