close
Sport

Probleme de arbitraj la Cupa Mondială de Rugby 2019

Rugby Scrum - Kate Baucherel - Pixabay

World Rugby, forul internaţional suprem în sportul cu balonul oval, a menţionat, marţi, într-un comunicat, că arbitrajul a ridicat unele probleme la meciurile desfăşurate până acum la Cupa Mondială 2019 din Japonia, scrie AFP.

”Echipa de arbitri de la competiţie a indicat că jurizarea meciurilor nu a corespuns întotdeauna cu standardele stabilite. Procesul decizional a fost uneori influenţat de problemele puse de utilizarea instrumentelor tehnologice şi comunicarea defectuoasă între arbitri. Toate aceste probleme sunt acum examinate de cei 23 de arbitri pentru soluţionarea deficienţelor”, se arată în comunicat.

Primele critici al adresa arbitrajului au fost formulate de selecţionerul Argentinei, Mario Ledesma, care şi-a exprimat nemulţumirea faţă de anumite decizii date de ”centralul” de la partida cu Franţa, australianul Angus Gardner, considerând că au fost favorizaţi ”cocoşii galici” care au câştigat meciul cu 23-21, în Grupa C.

(Sebastian Florea)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.