close
Film

Proiecții de animație și invitați de marcă la „Caravana filmului românesc”

‘Caravana filmului românesc — Capodopere ale cinematografiei naționale’ a revenit la Onești, luni, 31 iulie, pentru al cincilea an consecutiv. Momentul surpriză, oferit de către organizatori celor 2.000 de spectatori prezenți, a fost dat de concertul extraordinar susținut de Mihai Constantinescu — îndrăgitul cântăreț pe ale cărui binecunoscute melodii au crescut generații întregi de copii, dar și de părinți.

Pe parcursul săptămânii, serile de film au loc cu începere de la ora 21.00 în Parcul Municipal și vor fi completate cu proiecții în incinta Bibliotecii Municipale ‘Radu Rosetti’, în perioada 2-4 august, cu începere de la ora 10.00, cinefilii de toate vârstele având posibilitatea de a viziona filme clasice de animație românești: Uimitoarele aventuri ale Mușchetarilor, Aventurile lui Pin-Pin și Misiunea spațială Delta.

Roxana Bușu

Tags : Caravana filmului românescfilme animatiefilme romanesti

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.