close
ActualitatePromovate

Sir David Amess, fost membru al Parlamentului

Politicianul conservator Sir David Amess, fost membru al Parlamentului, a fost asasinat de un terorist musulman, așadar, așa cum au declarat încă de Sâmbăta oficiali ai Poliției Britanice.

Un tânăr musulman cu origini somaleze în vârstă de 25 de ani, care a fost arestat la fața locului sub suspiciunea de asasinat săvârșit asupra lui Sir David Amess, se află încă de Sâmbăta în custodie la o secție de poliție din Essex.

Poliția a declarat că atacatorul ar fi acționat singur, iar oficialii nu caută pe nimeni altcineva susceptibil a fi avut legături cu în legătură cu atacul.

Cert este că asasinarea se produce pe fondul unei relative acalmii pe frontul atentatelor teroriste de sorginte islamista produse în Europa și survine în condițiile în care forțele talibanilor au preluat controlul asupra Afganistanului, neoficial alături de nuclee ale grupărilor teroriste Al Qaida și Jihadul Islamic.

Coincidență sau nu, asasinarea lordului Amess a fost dacă nu ignorată, cel puțin extrem de lacunar prezentată de mainstream media, în condițiile în care un atare act terorist ar fi trebuit să țină pagina întâi a marilor cotidiane și prime-time-ul marilor televiziuni.

Dar, în aerul înecăcios al corectitudinii politice, gata să mângâie pe creștet terorismul islamic, știrea morții lui Sir Amess a rămas relativ obscură.

Situația dacă nu ar fi gravă , ar putea fi considerată o simplă stângăcie a mass media. Din nefericire nu este vorba despre așa ceva, ci despre alinierea la comandamentul ideologic al Noii Elite Stangiste, care impune edulcorarea sau ignorarea narațiunii despre Islam, Jihad, terorism sau Sharia.

Dumnezeu să îl odihnească pe Sir David Amess!

Voi reveni.

(Daniel Uncu)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.