close
Film

Următorul film din seria James Bond va fi lansat în cinematografele nord-americane în noiembrie 2019

Agentul secret britanic James Bond se va întoarce pe marile ecrane la sfârșitul anului 2019, a anunțat luni site-ul oficial al francizei, relatează DPA.

Viitorul film Bond va apărea la 8 noiembrie 2019 în SUA, după „o lansare tradițională mai timpurie în Marea Britanie și restul lumii”, se menționează într-un scurt comunicat de pe site-ul oficial 007.

Filmul va fi cel de al 25-lea din seria James Bond.

Site-ul face publice numele scenariștilor — Neal Purvis și Robert Wade — și pe cele ale producătorilor — Michael G Wilson și Barbara Broccoli — dar nu și pe cel al actorului principal.

„Detalii suplimentare privind datele de lansare internaționale, distribuția și regizorul filmului vor fi anunțate la o dată ulterioară”, a adăugat sursa citată.

Au existat numeroase speculații privind păstrarea acestui rol de către Daniel Craig de la lansarea ultimului film din serie, în 2015, intitulat „Spectre”. Actorul ar fi spus că a „terminat” cu rolul și că vrea să meargă mai departe.

Informații mai recente susțin totuși că Craig va continua în rolul Bond. Revenirea sa este „un lucru convenit”, scrie New York Times luni, citând „doi oameni care au fost informați despre această chestiune”.

După anunțarea datei de la lansare în SUA a viitorului film Bond 25, internauții au început să-și posteze propriile păreri pe Facebook.

„Vrem o femeie Bond de data aceasta, vă rugăm. Ca în ‘Doctor Who'”, a scris unul dintre ei.

Tags : filme james bondfime noijames bond 007

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.