close
ActualitatePromovate

„VULPEA LUI AKIRA” LA PLOIEȘTI.

Cred că pot afirma că rar mi-a fost dată o întâlnire între prieteni, atât de caldă și de emoționantă ca la Ploiești. La o cafea, cu oameni unul și unul, cum se spune și cum chiar este adevărul. La povești până târziu. La autografe, flori și fotografii cu îmbrățișări dragi. A fost ca într-o frumoasă familie și chiar o familie a poeziei și prozei eram acolo, în cafeneaua Milano Caffee din Librăria Cărturești Ploiești: artiști, muzicieni, scriitori, actori, jurnaliști, critici și istorici literari, foști elevi, pictori, sculptori. Într-un singur cuvânt: Prieteni. Cărora le mulțumesc din toată inima.

#VulpeaLuiAkira #IoanMihaiCochinescu #EdituraTrei #LibrariaCarturestiPloiesti #LansareDeCarte #AutoriRomani

photo © 2023 Sidonia Călin,
Sebastian Cochinescu

Înregistrarea integrală a lansării romanului „Vulpea lui Akira” la Ploiești, cu începere la min. 2:22, aici: https://fb.watch/jH0pcg7cap/

 

LIVE: Vulpea lui Akira, romanul puzzle, ajunge la Cărturești Ploiești.

Lansare de carte și sesiune de autografe la Ploiești: “Vulpea lui Akira” de Ioan Mihai Cochinescu.
Luni, 3 aprilie, începând cu ora 17:00
Alături de autor sunt: scriitorul și jurnalistul Bogdan-Lucian Stoicescu, artistul vizual, Valter Paraschivescu, scriitorul și jurnalistul Florin Manole și criticul literar, Christian Crăciun.

Parteneri: Editura Trei, Ploiestii.ro, AFI Ploiesti, Caffee Milano

#CarteDiem #VulpeaLuiAkira #LiveCarturestiPloiesti #CarturestiPloiesti #CarteMuzicaCeaiDichis #Ploiestii #Ploiesti

Text: Ioan Mihai Cochinescu

Via Cărturești Ploieşti

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.