close
Neo-Babilon

Adeverință de non-voilator

Mare bătaie de cap in acest weekend pentru persoanele a căror activitate presupune contactul cu copii sau cu persoane vulnerabile.

Angajatorii lor, publici sau privați, le-a solicitat să se prezinte la serviciu cu adeverinţă de integritate, potrivit prevederilor din Legea Registrului autorilor de infracţiuni de hărţuire sexuală, care a intrat recent în vigoare. Polițiștii au serios de lucru cu chestia asta, mai ales că unii cetățeni nu știu de trebușoara asta. O suna amuzant ”adeverință de non-violator”, dar chiar nu-i de rîs!

Poliția Capitalei (posibil și în alte orașe) s-a mobilizat și a transmis un comunicat cu ultime informații. E aglomerație mare, numărul solicitărilor pentru eliberarea adeverinței de non-violator a crescut semnificativ la nivelul structurilor din București, așa că Poliția Capitalei a dispus ca, în zilele de 7 și 8 septembrie, în intre 09.00 – 17.00, la nivelul fiecărui sector să fie deschis câte un ghișeu de eliberarea a acestor documente.

Sa nu vă gândiți la unul ca Dincă, fiindcă el n-avea nevoie de adeverință de non-violator!

(Simona Ionescu)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.