close
Cronică

Aseară, ora 19.30, Piața Romană

Ora 19.30, aleea ghiulelelor (intre cele doua guri de metrou Piata Romana) este blocata la unul din capete de doua masini,

O femeie, care apare intr-una din fotografii impreuna cu doi politisti si o politista, asteapta cu masina pe alee de mai bine de o ora.

La un moment dat apare si un politist de la Rutiera, cu motocicleta. Se posteaza intre cele doua masini. Soferii nu lasasera niciun bilet cu numerele de telefon la care sa fie sunati in caz de.

Dupa inca o jumatate de ora isi face aparitia, cu nonsalanta, soferul masinii de culoare rosie. Zeflemist, explica nu-stiu-ce politistilor.

Ma vede ca fac fotografii si imi face semn cu mana, cu aroganta specifica unui cocalar, sa vin la el. Il ignor total, dar e atat de prost incat nu-l doare. Politistii l-au “extras”, in cele din urma, din locul in care parcase cu nesimtire si l-au dus in rond, la discutii.


Fotografii: Cristian Botez

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.