close
Promovate

Spectacol umanitar pentru copii de la Casa Concordia Ploieşti

În perioada 17 – 19 august, la Ploieşti va avea loc un spectacol umanitar pentru copii de la Organizaţia Umanitară Concordia România (Casa Concordia Ploieşti).

Organizatorii evenimentului vor fi: Info Ploieşti City, CS Dinamo Victoria Ploieşti, DJ Kabal şi Asociaţia Valex în colaborare cu Consiliul Judeţean Prahova.

Pe 17 august, respectiv 18 august vă aşteptam la „Sala Coloanelor” din incinta Palatului Culturii Ploieşti la demonstraţii de aerobic, zumba, dans şi muzică, iar pe data de 19 august, începând cu ora 18.00, la „maratonul artiştilor”, un maraton de atletism la care sunt invitaţi artiştii locali.

Programul evenimentelor este următorul:

Joi 17 august 2017 – orele 17.00-21.00 – Demonstraţii de zumba, aerobic şi dans cu: Zumba cu Ancuţa, Fitness Club Nico, demonstraţii kick boxing cu sportivii de la CS Dinamo Victoria Ploieşti şi Ambiţia MMA Ploieşti, dansuri si muzica live. Demonstraţie „belly dance” Ioana Polydora, toboşarii de la Casa Concordia Ploieşti.

Vineri 18 august – orele 16.00-21.00 – Spectacol muzical si de dans, stand up comedy cu Dan Enache aka Calatoriciul și recital Ioana Popescu (sexy jurnalista).

Sâmbăta 19 august – (orele 18.00 -19.00) – Maratonul artiştilor sala Sporturilor „Olimpia” Ploiești.

Artiştii vor alerga pe o distanţă de 1 km, iar, la final, primii 5 câştigători vor fi premiaţi.

Sponsori: Reci şi Calde, RGL Oil, Restaurant Orizont

Parteneri media: stirileproprahova.ro, 24pharte.ro, VP TV.

Suport foto: Cosmin Necula, Video Studio Ploiesti (Andrei Graţie), AMI Photography şi Diana Maglan.

Invitat special Mirela Dulgheru (cetăţean de onoare al municipiului Ploieşti, fostă campioană mondială universitară la atletism, profesor doctor la UPG Ploieşti) şi respectiv psiholog Cătălina Dan.

Special quest sexy jurnalista si artista –  Ioana Popescu „Popeaska”.
Şi TU poţi schimba viitorul copiilor fără viitor! Află povestea noastră pe www.concordia.org.ro, o poveste pe care merită să o cunoşti!

Comunicat CS Dinamo Victoria Ploiești, Asociația Valex și DJ Kabal

Tags : casa concordiaph24phartespectacole

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.