close
Social

Introducerea taxei de solidaritate şi a impozitului pe cifra de afaceri va fi luată în discuţie de coaliţia de guvernare

Introducerea taxei de solidaritate şi a impozitului pe cifra de afaceri va fi luată în discuţie în această dimineaţă de coaliţia de guvernare.

Întrebat dacă susţine recenta declaraţie a premierului Mihai Tudose potrivit căreia guvernul ar renunţa la impozitul pe cifra de afaceri, liderul PSD, Liviu Dragnea, a răspuns că pentru afacerile de sub 500.000 de euro consideră în continuare că o astfel de măsură ar fi bună.

Liviu Dragnea a mai spus că Ministerul Finanţelor face, în prezent, simulări privind efectele unor astfel de prevederi.

Pe de altă parte, preşedintele PNL, Ludovic Orban, a atras atenţia că măsurile fiscale pe care executivul intenţionează să le introducă pot afecta atât companiile private din România, cât şi întreaga dezvoltare economică a ţării.

L.D.

Tags : dragneaguvernimpozitetaxa de solidaritatetaxetudose

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.