close
ActualitatePromovate

„Rock la Foc”, la Măgureni

Asociația câmpineană „Roata de Foc” organizează cea de-a VI-a ediție a întrunirii motociclistice „Rock la foc”, întrunire ce se va desfășura în zilele de 7, 8, 9 iulie, în aceeași locație ca și în anii precedenți, la Magureni (Ruda), într-un cadru natural deosebit, la liziera unei păduri.

În fiecare an, atmosfera a fost întregită de cântari ale unor trupe rock, mai mult sau mai puțin cunoscute publicului larg.

Sâmbătă, la ora 13.00, va fi organizată parada motocicletelor. Ca şi în anii trecuţi, aşteptăm cu nerăbdare evoluţia pasionaţilor de motoare, concursurile şi muzica rock. Nu va lipsi impresionantul “tur de salut” al motocicliştilor, care vor străbate localitatea.

De la ora 20, în zona Ruda, comuna Măgureni, vor concerta Wildchild, Magica și Lupu’ cel Rău.

Intrarea e liberă și distracția garantată, spun bikerii de la „Roata de Foc”.

M.M.

Tags : campinafestivalmagurenimotociclistimuzica rockroata de focspectacol

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.