close
Agenda culturală

Începând de luni, vor fi puse în vânzare biletele la Festivalul Naţional de Teatru, 20-30 octombrie

Biletele pentru toate spectacolele celei de-a 27-a ediţii a Festivalului Naţional de Teatru (20-30 octombrie) se vor pune în vânzare online pe www.mystage.ro/fnt şi la casa de bilete centralizată a Teatrului Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti (unde contravaloarea biletelor se va putea plăti cash) începând de luni, ora 10.00.

Din aceeaşi dată, respectând programul caselor de bilete, un număr limitat de bilete la reprezentaţiile programate în propriile spaţii se vor găsi şi la casele de bilete ale teatrelor Odeon şi Nottara, precum şi prin sistemul de vânzare al Teatrului Bulandra.

Biletele se pot cumpăra online, prin platforma mystage.ro. Spectatorii îşi vor putea crea un cont pentru a cumpăra biletele la spectacolele favorite, acestea fiind disponibile oricând în cont sau pe e-mail. Platforma este accesibilă şi de pe orice dispozitiv mobil.

Plăţile pe mystage.ro se pot efectua cu cardul, iar procesarea acestora se face în deplină siguranţă prin platforma LibraPay, aparţinând Libra Internet Bank.

În acest an, cei care achiziţionează bilete online de pe mystage.ro pot opta pentru unul din cele două pachete limitate mySTAGE Silver şi Gold, care presupun livrarea gratuită acasă a biletelor alături de un cadou promoţional.

În premieră, biletele se pot cumpăra telefonic sunând la (021)9379 (tarif normal). Biletele se vor livra prin agenţii mySTAGE, contra cost, oriunde în Bucureşti.

Festivalul Naţional de Teatru 2017 are loc între 20 şi 30 octombrie la Bucureşti.

Vezi Programul complet al Festivalului AICI

F.T.

Tags : Festivalul Naţional de Teatrupiese de teatruspectacole

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.